Понеделник, Јануари 22, 2018
Text Size

АКТУЕЛНИ ПУБЛИКАЦИИ

logo

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Кликови
1 Предизвици и проблеми на граѓаните при користењето на услигите од јавната администрација 129
2 Challenges and problems of citizens at using the services of the public administration 114
3 Гласот на граѓаните 486
4 Сиромаштијата и нееднаквоста во ЕУ 599
5 Придонесот на значајните социјални иновации за намалување на сиромаштијата 547
6 Социјална заштита во Република Македонија: Како до систем по мерка на секој граѓанин 1051
7 Рушење на бариерите – носење промени 1627
8 Мали чекори - големи промени 1998
9 Следење на напредокот во имплементацијата на ЈИЕ 2020 во Македонија 1666
10 Monitoring progress in the implementation of SEE 2020 in Macedoinia 2011
11 Квалитет на работата и вработувањето во земјите членки на ЕУ 2142
12 Сиромаштијата кај млдите и социјалната ексклузија во Европа 1877
13 Вработени сиромашни лица 1657
14 Европска мрежа за минимален приход, Извештај Република Македонија 1827
15 European Minimum Income Network country report, Republic of Macedonia 1899
16 Прирачник за групна работа со жени жртви на семејно насислтво 1852
17 Публикација, АКТИВНА ВКЛУЧЕНОСТ 2178
18 AntiPOVERTYmag No. 139 - ЕАПН Магазин 3005
19 Публикација, ВОДИЧ ЗА ДЕТСКАТА СИРОМАШТИЈАТА ВО ЕВРОПСКАТА УНИЈА 2676
20 AntiPOVERTYmag No. 138 - ЕАПН Магазин 2603
21 Публикација - 11 Европски состанок за луѓето кои живеат во сиромаштија - Завршен нацрт извештај 2934
22 Публикација - Примереностa на минималното примање во ЕУ - EAPN ТОЛКУВАЧ #2 2817
23 AntiPOVERTYmag No. 137 - ЕАПН Магазин 3093
24 AntiPOVERTYmag No. 136 - ЕАПН Магазин 3090
25 Публикација - Мапирање на сиромаштијата и социјалната исклученост во Република Македонија 3943

Страница 1 од 2

<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>
doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr