Понеделник, Јануари 22, 2018
Text Size

Најава за Годишно Собрание на МППС 2017

Во рамките на своите редовни активности Македонската платформа против сиромаштијата (МППС),  Ве информира дека  редовното Годишно Собрание  ќе се одржи на 21.12.2017 година , со почеток од 13.00 часот во хотел Порта,Скопје.

Дневен ред

1. Регистрација и верификација на учесниците

2. Отворање на Собранието и воведни обраќања

3. Финансиски и наративен извештај за работењето на МППС во 2017 година

4. Работа со членки

5. Избор на раководни тела

6. МППС во 2018

7. Завршни обраќања и затворање на собранието

Билјна Дуковска

Претседателка на МППС

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr