Понеделник, Јануари 22, 2018
Text Size

Средба со Премиерот на Република Македонија.

vlada

Во пресрет на 17 Октомври - интернационален ден за искоренување на сиромаштијата одржавме средба со Премиерот на Република Македонија Зоран Заев. Од него побаравме да бидеме прифатени како партнер во креирањето на политиките и во одредувањето на мерките од кои се очекува решавање на едно од најгорливите прашања за одделни граѓани и групи во земјата. На средбата присуствуваа претставници од Секретаријатот и членови на Извршниот одбор предводени од Претседателката на МППС Билјана Дуковска.

Линк од објавата од Владата на РМ Средба со Премиерот на РМ 

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr