Понеделник, Февруари 19, 2018
Text Size

Заедничка работилница со претставници на мрежите против сиромаштија од Австрија, Германија, Хрватска, Романија, Унгарија и Србија

novinari

Во рамки на проектот „ Новинари кои пишуваат за невидливите“ на 05 и 06 октомври во хотел Порта  се одржува заедничка работилница со претставници на мрежите против сиромаштија од Австрија, Германија, Хрватска, Романија, Унгарија и Србија. Зборуваме за планираните активности и предизвиците со кои се соочуваат во соработката со медиумите во нивната земја.

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr