Понеделник, Февруари 19, 2018
Text Size

Посета на Шкотскиот парламент

sobranie

Претседателката на МППС, Билјана Дуковска беше дел од македонската делегација која го посети Шкотскиот парламент минатата недела. Посетата е дел од предвидените активности од проектот „Граѓаните во Собрание„ имплементран од Вестминистер фондацијата.

Arhiva-Baner-o

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr