Понеделник, Ноември 20, 2017
Text Size

Македонска платформа против сиромаштија

Адреса:
ул. ПРИЗРЕНСКА бр. 50/2. 1000 Скопје, Македонија
E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: тел:+ 389 2 2666 113 локал 18
E-пошта

doniraj

Членка на

eapn-logo

Движење за достоинствен живот

ПУБЛИКАЦИИ

11 Evropski Sostanok
Download EAPN_Tolkuvac_2_MK
Download EAPN_Tolkuvac_2_AL

МППС на социјалните мрежи:

Придружете ни се на Facebook Следи не на twitter Посетете го нашиот блог Посетете го нашиот youtube канал Следи не на flickr